3. Dahlia’s, vroeger had opa ze ook.

Vroeger, rechts bij de achterdeur had mijn opa een border met wat seizoensplantjes. Waaronder de Dalhia. Ze waren heel mooi donker oranje. Ik heb ze nog niet kunnen vinden helaas. (iemand tips? Let me know!!)
Ik herinner me nog dat opa daar eigenlijk een beetje ouderwets mee was. En nu zijn de dahlias weer zo super hip.

Ik heb de dahlia knollen inmiddels ook onder de grond verstopt. Was een beetje laat. Eigenlijk had ik weer even last van keuzestress. Want waar zou ik ze zetten, ik wil de ruimte in de moestuin functioneel gebruiken. En de dahlias moet je vanuit de luie stoel wel kunnen zien.
Het werd schemerig, ik trok m’n gebloemde klompen aan en hups! Dahlias in de grond! Op verschillende plekjes, hoekjes en gaatjes. Ik ben benieuwd hoe het word en kan bijna niet wachten tot ze in volle bloei staan!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven