Over ons

De natuur vinden we prachtig. En we kunnen er intens van genieten om rond te dwalen in bos en landschap. Als kind leerde wij, achterop de fiets wilde dieren zoeken en genieten van puur bos en wilde dieren. Er kwam een tijd dat het even niet meer zo belangrijk leek. Maar samen zijn we beland waar we nu zijn en dat delen we graag met u

Sinds de zomer van 2022 wonen wij met onze 3 jongens in de Duitse Eifel. In het toch wel drukke bestaan biedt Gewoonuitdenatuur u een plaats om te genieten van stilte, rust, ruimte en natuur. Gewoonuitdenatuur bied u gastenkamers aan en daarnaast kunt u mee beleven en/of doen met Gewoonuitdenatuur. U vind ons in Beuren, een dorpje op ca. 25 km van Cochem, in Rijnlands Palts. 

Naast de gastenkamers ligt onze (moes)tuin, houtgestookte hottube en gezamenlijke ruimte. Ook voor familie- of zakelijke events bent u bij ons op het goede adres! 

Zelf mee dwalen door de velden en bossen? Jezelf even helemaal onderdeel van de natuur voelen en daar intens van genieten? In het wild is zoveel moois en lekkers te vinden! Het plukken van bessen, noten, fruit en kruiden. Het observeren van wild vanuit een kansel is een beleving op zich. Werk mee in de moestuin en wroet door de aarde. 

Neem de tijd om onze website te bekijken. In de agenda zullen we (seizoensgebonden) activiteiten plannen waar u zich voor aan kunt melden. (bijvoorbeeld druiven oogsten in de wijnvelden aan de moezel, hertenbronst, appeloogst etc.) 

We nemen u graag mee in het gewone wat niet zomaar meer gewoon is. Back tot basic.  

Wie weet tot ziens in de Duitse Eifel

jachtbeleving-eifel
Unieke beleving met @gewoonuitdenatuur.nl *Oogst verwerken *Buitenleven *Beleven *Blog *Workshops *jacht
Oprichter Gewoonuitdenatuur.nl
OPGERICHT
0
MEDEWERKERS
0
PRODUCTEN
0 +
WINKEL
0

DE MEEST UNIEKE SHOP VOOR ALLES UIT DE NATUUR

Ontstaan uit een passie voor de natuur. Welkom bij gewoonuitdenatuur.nl

Workshops
Persoonlijk en expertise
blijf ons volgen per mail

Altijd in contact met ons blijven?

Hiermee ga je akkoord met onze voorwaarden en privacybeleid

Scroll naar boven