Overnachten in de Eifel

Gewoonuitdenatuur beschikt over 4 twee-persoons gastenkamers. Kamer 1,2 en 3 bevinden zich aan de linkerzijde op de 1e verdieping. De kamers hebben een eigen ingang, een gezamenlijke keuken en balkon. Uiteraard kunt u gebruik maken van de gezamenlijke tuin. Kamer 1, 2 en 3 zijn met keuken als geheel appartement te huur of los per kamer. Dan maakt u gezamenlijk gebruik van de keuken.

Overnachting: € 42,50 p.p.p.n. vanaf 4e nacht € 35,- p.p. incl. bed &  badlinnen en schoonmaak

FEISTZEITZIMMER-kamers

Boek nu je kamer

  • Kamer 1: Deze kamer beschikt over een 2 persoons bed.
  • Kamer 2: Deze kamer heeft een 2 persoons bed, douche en toilet. *U maakt gebruik van de gezamenlijke keuken.
  • Kamer 3: Royale kamer met balkon met uitzicht over de (moes)tuin, fruitbomen en panorama zicht. De kamer heeft een 2 persoons bed met zithoek en een eigen douche en toilet. Op het balkon staat een zitje om te zitten. *U maakt gebruik van de gezamenlijke keuken. *Kamer 3 en 1 worden vaak in combinatie geboekt als ouder- en kinderkamer.
  • Kamer 4: Sepraat appartement bevind zich aan de rechterzijde op de 1e verdieping. Met 2 persoonsbed, kleine keuken, douche toilet, balkon.

Uiteraard kunt u gebruik maken van de gezamenlijke tuin. Evt. kan er een klap bed bijgezet worden. Campingbedje en kinderstoel is aanwezig. Voor andere accommodaties bij ons in de buurt verwijzen wij u graag naar www.lazydays.nl

Kamer 1: SETZZEIT ZIMMER

Kamer 2: BLATTZEIT ZIMMER

Kamer 3: FEISTZEITZIMMER

Kamer 4: BRUNFTZEIT ZIMMER

MAHLZEIT ZIMMER

COMING SOON

Interesse in een overnachting?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij zullen zo snel mogelijk reageren op je verzoek!

Winkelwagen