NATUURWANDELING MET LUNCH-TO-GO

Route: ca. 6.2KM
Startpunt Restaurant Ross Lovell
Rijksstraatweg 67 Ridderkerk
Parkeren op parkeerplaats tegenover Ross Lovell.
€ 22,50,- pp. (incl. tasje en lunch. De route en opdrachtenkaartjes leveren je aan het eind weer in)

Gewoon eenvoudige natuurbeleving, beleef het zelf tijdens de wandeling met lunch to go! 

Zin in een uitje?! Gewoonuitdenatuur.nl heeft een prachtige natuurwandeling uitgezet met opdrachtenkaartjes die je tijdens de wandeling kunt doen. Dit speelt zich af ‘gewoon in de natuur!’ Gewoonuitdenatuur.nl draagt op deze manier graag bij aan het bewust zijn van je zintuigen, ontspanning, rust en schoonheid van de natuur. Iets wat je na de wandeling ook gewoon zelf kunt toepassen.

‘Wees stil. Hoeveel soorten vogelgeluiden hoor je?’

natuurwandeling-gewoonuitdenatuur
natuurwandeling-lunch

Op steenworpafstand van gewoonuitdenatuur.nl ligt Restaurant Ross Lovell aan de rand van het Waalbos in Ridderkerk- Rijsoord. De wandeling ‘gewoon eenvoudige natuurbeleving’ zorgt voor een leuke samenwerking. En dat proef je, Restaurant Ross Lovell verzorgd namelijk de lunch to go die je tijdens de wandeling kunt gebruiken! 

‘Ga onder een boom zitten, tegen de stam…..’

Bij het restaurant wordt je ontvangen en daar krijg je een tasje, gevuld met een heerlijke lunch. De route en opdrachtenkaartjes liggen daar ook voor je klaar. 

Deze activiteit voldoet aan de richtlijnen m.b.t. de corona maatregelen, wij vragen ook jouw verantwoording om je te houden aan de richtlijnen. Op die manier blijft het voor iedereen leuk.

 

Scroll naar boven