02. El Tendre extra Vergin 250ml

 4.00

Geleverd in een glazen fles, zonder kartonnenkoker!

Categorieën: ,

02. geschikt voor dipsaus, dressing door salades, op brodo en om kruiden te versterking. 


El Tendre – 250 ML –  Extra Vergin –  collectión 02.

De  El Tendre 02 collectión (Extra Virgen) olijfolie is een zachte olijfolie ontstaan uit een traditioneel productieproces. Deze heerlijke olijfolie wordt geleverd in een donkere glazen fles van 250 ml.

Deze olijfolie is goed te gebruiken bij salades en dressings, op brood, ter versterking van kruiden en als aanvulling op groenten.

Tussen de heerlijke olijfgeur ruikt men fruitige aroma’s. De kleur van de olijfolie is olijfgroen. De extra virgen olijfolie van El Tendre heeft een zachte en heerlijke smaak, met een fruitig aroma en nasmaak. De geavanceerde extractietechnologie is niet alleen ecologisch, maar stelt ze ook in staat om, net als in het verleden, alle aroma’s van olijvensap te behouden na koude extractie. Deze extra virgin olijfolie geeft geur en kleur aan elk gerecht.

Afkomstig uit een echte olijfolie familie waarin al meer dan zes generaties de kennis van het bereiden van olijfolie van uitstekende kwaliteit op elkaar wordt overgedragen geeft deze olijfolie geur en kleur aan elk gerecht.

KOUDE EXTRACTIE

Extra vergine olijfolie

250 ML.

Algemene info Olijfolie: Hoe moet ik olijfolie bewaren?

Voor een goede conservering moeten extra vierge olijfolie uit de buurt van licht, hitte, lucht en sterke geuren worden gehouden.

 

Olijfolie -Extra Vergin – Collection 02

Extra vergine olijfolie

De 02 Mediterraneo olie van El Tendre is een olie van biologische extractie,van hoge kwaliteit,  Extra Vierge en koudgeperst.  Het is verkregen door mechanische procedures, waardoor alle aroma van olijvensap behouden blijft . De conservering van de olie gebeurt in kelders en magazijnen onder de grond zoals dit in het verleden gebeurde.  De Almazara El Tendre is gelegen in Elche (Spanje / provincie Alicante) . Door deze traditionele methode behoudt de olijf al zijn eigenschappen, textuur, smaak en geur.

Voordelen en eigenschappen :

  • Helpt het lichaam te beschermen tegen cholesterol.
  • Levert polyfenolen en voedingsstoffen aan het lichaam.
  • Goed vet dat kan helpen om op lange termijn op gewicht te blijven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen